Werk Zoeken in Nederland

Zie je het niet meer zitten?

Je kunt ondertussen ook iets tijdelijks gaan doen, iets totaal anders waar wél werk in te vinden is..

Werk zoeken als vertegenwoordiger

werk zoeken vertegenwoordiger Als je werk zoekt als vertegenwoordiger heb je een goede kans van slagen. Heel veel bedrijven zijn op zoek naar vertegenwoordigers. De meeste bedrijven noemen hun vertegenwoordigers 'accountmanagers'. Meestal zul je dan ook als vertegenwoordiger solliciteren naar de functie van accountmanager.

Werken als vertegenwoordiger

Het werk blijft echter hetzelfde. Als vertegenwoordiger ben je het gezicht van het bedrijf. Je kunt als vertegenwoordiger verantwoordelijk zijn voor het binnenhalen van nieuwe klanten. Deze functie wordt vaak accountmanager new business genoemd. Of juist de bestaande klanten als doelgroep hebben. Dan spreek je vaak van relatiebeheer. Een combinatie van deze activiteiten is als vertegenwoordiger natuurlijk ook mogelijk. De functie is op veel verschillende niveaus beschikbaar. Voor sommige functies zul je veel kennis (en diploma's) nodig hebben, voor andere minder.
 

Tip: Open Sollicitatie

Onze Tip: stuur een open sollicitatie aan een bedrijf waar je zou willen werken. Over het algemeen werkt dat goed. Bedrijven stellen het vaak op prijs als mensen interesse in het bedrijf tonen en er dan solliciteren!
.