Werk Zoeken in Nederland

Zie je het niet meer zitten?

Je kunt ondertussen ook iets tijdelijks gaan doen, iets totaal anders waar wél werk in te vinden is..

Werk zoeken als verhuizer

Ben je op zoek naar werk als verhuizer? Door de crisis verhuizen er veel minder mensen dan een paar jaar geleden. Toch worden er nog steeds verhuizers gezocht. Tegenwoordig hoef je niet meer heel sterk te zijn om te werken als verhuizer. De meeste verhuizingen vinden plaats met liften waarbij de goederen via het raam en de lift zo de vrachtwagen in gedragen kunnen worden. Sjouwen met spullen blijft natuurlijk wel aan de orde dus een beetje spierballen is wel wenselijk.

Specialistische verhuizers

Steeds vaker zie je dat verhuisbedrijven zich gaan specialiseren. Bijvoorbeeld in transport naar het buitenland. De meubels en persoonlijke spullen van de bewoners moeten dan in een zeecontainer worden geladen. Of je verhuist de hele inboedel met het verhuisteam naar een ander land per vrachtwagen. Dan ben je niet voor het avondeten thuis. Dat is wel iets om rekening mee te houden.
 

Tip: Open Sollicitatie

Onze Tip: stuur een open sollicitatie aan een bedrijf waar je zou willen werken. Over het algemeen werkt dat goed. Bedrijven stellen het vaak op prijs als mensen interesse in het bedrijf tonen en er dan solliciteren!
.