Werk Zoeken in Nederland

Zie je het niet meer zitten?

Je kunt ondertussen ook iets tijdelijks gaan doen, iets totaal anders waar wél werk in te vinden is..

Werk zoeken als schilder

werk zoeken schilder Veel mensen vinden het schilderen van hun woonkamer, badkamer of kozijnen een lastige of vervelende klus. Zeker als je een fulltime baan hebt, kan het schilderen van je woning een tijdrovende klus zijn. Vaak moet je de ondergrond eerst schuren en stof vrij maken en dan moet het schilderen nog beginnen. Een professionele schilder doet het allemaal in een fractie van de tijd en veel netter. Om deze reden is er veel vraag naar schilders.

Werken als zelfstandig schilder

In plaats van werken voor een werkgever kun je er ook voor kiezen om als zelfstandig schilder aan de slag te gaan. Je kiest dan zelf je opdrachten uit. Mits je voldoende opdrachten hebt, verdien je op deze manier meer. Je hebt echter ook de verplichting om een administratie bij te houden. Kijk ook eens bij de informatie voor zzp-ers.

Schilder in loondienst

Heb je liever wat meer zekerheid? Dan kun je ook als schilder op zoek naar werk bij een werkgever. Je bent dan zeker van een inkomen en draagt niet de verantwoordelijkheid van een zelfstandig ondernemer. Je bent echter ook wat minder vrij in je keuzes. Het is maar net wat voor een schilder je bent en waar je naar op zoek bent...
 

Tip: Open Sollicitatie

Onze Tip: stuur een open sollicitatie aan een bedrijf waar je zou willen werken. Over het algemeen werkt dat goed. Bedrijven stellen het vaak op prijs als mensen interesse in het bedrijf tonen en er dan solliciteren!
.